Voorlichtingsavond zonnepanelen

Energie besparen en zelf stroom opwekken wordt steeds eenvoudiger voor woningbezitters, huurders en bedrijven. Er zijn al veel mensen die energiebesparende lampen, spouwmuur­isolatie en/of zonnepanelen hebben. Voor iedereen die nog niet zo ver is maar wel nadenkt over de aanschaf van zonnepanelen organiseert VEENstroom twee voorlichtingsavonden over het thema zonnepanelen.

Op dinsdag 7 mei aanstaande is de eerste voorlichtingsavond zonnepanelen in de Veenborg Welgelegen, De Vosholen 60 in Sappemeer. De avond begint om 19:00 uur. De tweede informatieavond is op woensdag 15 mei aanstaande in Wijkcentrum Dukdalf, De Reede 1 in Veendam. Aanvang 19:00 uur.

U wilt zelf aan de slag met zonnepanelen, maar in de praktijk brengt het kopen en installeren van zonnepanelen onduidelijkheden met zich mee. U wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een lagere stroomrekening en veilige zonnepanelen op het dak, maar weet niet waar u op moet letten. Het deskundigen team van VEENstroom wel en ze helpen u graag op weg. Niet alleen met informatie maar ook met het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen. VEEN­stroom heeft vier pakketten samengesteld en op de voorlichtingsavond kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde voor één van deze pakketten.

Natuurlijk kan het zijn dat u zonnepanelen van elders goedkoper kunt kopen. Gezien het grote aanbod aan leveranciers en landelijke inkoopacties is de kans groot dat u buiten uw regio een goede prijs weet te vinden. Maar vergeet niet, met het initiatief van VEENstroom komen de investeringen ten goede aan uw eigen regio, heeft u een installatiebedrijf uit de regio én bent u verzekerd van de kwaliteit en garantie. En wist u dat er voor particulieren en bedrijven verschillende subsidieregelingen gelden? Ook bij het subsidietraject helpt VEENstroom u verder.

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.