Coöperatie pakketten zonnepanelen

U zou graag zonnepanelen op uw dak willen plaatsen maar in de praktijk loopt u aan tegen onduidelijkheden of vragen waar u geen antwoord op kunt vinden? U wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een lagere stroomrekening en veilige zonnepanelen op uw dak maar u weet niet waar u op moet letten? Voor al die mensen heeft VEEN­stroom vier Coöperatie pakketten zonnepanelen samengesteld.

We hebben een aantal lokale installateurs waarmee we inmiddels een aantal jaren samenwerken. VEENstroom kiest een installateur uit die bij u langs komt om uw situatie te bekijken en om een offerte te maken. Heeft u voor, tijdens of na de koop vragen over zonnepanelen, de offerte of andere zaken dan kunt u die aan ons stellen. Wij zijn onafhankelijk van de installateur en zijn er voor u. Inmiddels hebben wij zo al veel mensen geholpen bij het maken van een goede keus als het gaat om zonnepanelen en duurzaamheid.


De pakketten

pakketten zonnepanelen


5 Eenvoudige stappen

Stap 1:  Aanmelden
U vult uw gegevens in onderstaand formulier in en kiest het pakket waarvan u denk dat het bij u past.

Stap 2: Bezoek aan huis
Wie vragen één van onze lokale installateurs om een afspraak met u te maken om uw persoonlijke situatie te bekijken. U kunt ook met hem eventuele specifieke wensen doorspreken (denk bijvoorbeeld aan zwarte panelen).

Stap 3: Vrijblijvende offerte
De installateur stuurt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte dan stuurt u deze ondertekend naar de installateur.

Stap 4: De installatie
Nadat de installateur uw getekende offerte heeft ontvangen zal hij een afspraak met u maken voor het plaatsen van de panelen en het aansluiten daarvan in de meterkast. Wanneer uw meter vervangen moet worden voor het terugleveren van energie dan zal Enexxis deze gratis voor u plaatsen.

Stap 5: Oplevering en betaling
Wanneer de installatie klaar is dan zal de installateur alles met u doorlopen. Bent u tevreden en werkt het systeem? Dan tekent u voor oplevering en zal de installateur u een factuur sturen voor de geleverde installatie.


Specificaties

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
Aantal panelen 6 8 10 14
Vermogen in Wp 1500 Wp 2000 Wp 2500 Wp 3500 Wp
Totaal oppervlakte panelen 9,9 m2 13,2 m2 16,5 m2 23,1 m2
Productgarantie panelen 10 jaar 10 jaar 10 jaar 10 jaar
Productgarantie omvormer 10 jaar 10 jaar 10 jaar 10 jaar
Terugverdientijd 8 jaar 7,2 jaar 6,6 jaar 5,8 jaar

* Sinds 2013 is het mogelijk om de BTW op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terug te ontvangen. Wanneer u zelf niet deze administratieve handeling wilt verrichten dan kunnen wij u doorverwijzen naar een administratiekantoor die dit voor een klein bedrag voor u kan regelen.


Opgaveformulier coöperatie pakketten zonnepanelen

Welke van de vier pakket heeft uw interesse?*

Hoe heeft u ons gevonden :Er kunnen geen reacties worden geplaatst.