10% ledenkorting op isoleren woning

Samen met het Veendammer bedrijf SHW Isolatie bieden wij onze leden een korting aan van 10% op het isoleren van de woning. Voor niet leden die al een offerte hebben ontvangen van SHW Isolatie geldt dat wanneer zij binnen één maand na offertedatum alsnog lid worden zij ook 10% korting krijgen met terugwerkende kracht. Het lidmaatschap bedraagt €10 voor particulieren.

Een isolatieofferte aanvragen is eenvoudig: u stuurt ons een mail met uw gegevens en wij zorgen dat er een isolatiespecialist van SHW Isolatie bij u langskomt voor het maken van een offerte. Ook wanneer u al een offerte heeft ontvangen van SHW Isolatie en alsnog gebruik wilt maken van de korting kunt u ons een e-mail sturen.

Over SHW Isolatie

shw_header_logoSHW Isolatie is een innovatief isolatiebedrijf en specialist op het gebied van duurzame isolatie. Daarnaast staan zij garant voor hoge kwaliteit en veiligheid. Er wordt gewerkt onder certificaat en uitsluitend met deskundig en goed opgeleid personeel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de meest innovatieve en duurzame materialen en apparatuur.

Voor het isoleren van gebouwen wordt gebruik gemaakt van onderstaande isolatiematerialen. Welk materiaal het beste past in uw specifieke situatie wordt bekeken tijdens de inspectie van uw woning die vooraf gaat aan de offerte.

Gerelateerde berichten

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.