Duurzaam, Decentraal en Samen

Eneco en Veenstroom geloven beiden dat duurzame, decentraal opgewekte energie de toekomst heeft. Veenstroom heeft Eneco als partner gekozen omdat Eneco een van de meest duurzame energiebedrijven van in Noordwest-Europa is en een puur Hollands bedrijf. Het Wereld Natuur Fonds heeft Eneco benoemd tot Climate Saver, omdat ze een voorbeeldfunctie hebben in de energiebranche. Eneco wil ‘duurzame energie voor iedereen’ mogelijk  maken. Eneco en VEENstroom geloven beiden dat duurzame energie de toekomst heeft. 

Eneco gelooft dat de energievoorziening er in de toekomst als volgt uitziet: Duurzaam, Decentraal en Samen (DDS). In de toekomst zal alle energie duurzaam zijn en steeds meer door klanten zelf en lokaal opgewekt worden. Klanten zullen dus de rol van zowel opwekker als leverancier op zich nemen. Energie die lokaal wordt opgewekt door de klant kan voor eigen gebruik ingezet worden, maar ook aan andere klanten worden geleverd.

Samen gaan we voor duurzaam

VEENstroom en Eneco hebben hetzelfde doel voor ogen. Duurzame energie opwekken en investeren in decentrale energieopwekking. Eneco wil in de toekomst gebruikers van duurzame productie samenbrengen en helpen bij het verduurzamen van de eigen energiebehoefte. VEENstroom en Eneco zijn deze samenwerking aangegaan omdat Eneco VEENstroom wil helpen bij het uiteindelijke doel, namelijk duurzaamheid in de regio van Veendam verbeteren. Een mooi doel waar veel inwoners profijt van hebben.

Wat is het voordeel voor u?

Eneco wil het VEENstroom initiatief graag ondersteunen en samen werken aan een duurzame toekomst. Eneco vergoed daarom uw lidmaatschap van de coöperatie (10 euro) als u klant bent bij Eneco en steunt de coöperatie met een bijdrage. Bent u nog geen Eneco klant, meldt u dan snel aan als klant van Eneco en kies zelf een elektriciteit en/of gas product naar keuze op eneco.nl. U steunt hiermee de lokale cooperatie, bespaart op uw lidmaatschap en draagt bij aan een duurzame toekomst in Veendam en omgeving.