Ledenvergadering

Op donderdagvond 20 november werd de tweede ledenvergadering van onze coöperatie gehouden. De coöperatie was te gast bij een andere coöperatie namelijk de Rabobank. De Rabobank Stad- en Midden Groningen stelde een vergaderzaal van hun kantoor in Veendam ter beschikking voor de vergadering. We willen de Rabobank dan ook nogmaals voor bedanken. 

ledenvergadering

Tijdens de vergadering werd een agenda afgewerkt met daarin ondermeer aandacht voor de resultaten van het afgelopen jaar en de financiële resultaten van 2013. Natuurlijk was er ook een vooruitblik op 2015. Duidelijk is dat we al een aantal mooie dingen bereikt hebben maar dat we ook nog met elkaar een hoop extra’s willen bereiken, en dat lukt alleen samen met de leden.

Na de officiële vergadering kregen de aanwezige leden een interessante uitleg van de werkzaamheden van het Veendammer bedrijf Ecocert. Uit het verhaal van Maarten den Ouden van Ecocert werd duidelijk dat een goeie inventarisatie van de mogelijkheden voor verduurzamen / besparen noodzakelijk is voor het behalen van de gewenste resultaten. Leden van de coöperatie kunnen voor het speciale tarief van €95,00 (normale prijs €120) al een quickscan van hun woning laten maken.

Aansluitend werd er door Reinier Grozema van het bedrijf “onafhankelijk isolatieadvies” uitleg gegeven over de diverse mogelijkheden voor het na-isoleren van woningen. De aanwezigen hadden veel vragen over isoleren. Ook nu werd weer duidelijk dat ook hier een goede inventarisatie essentieel is voor het resultaat.

Gerelateerde berichten

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.