Ledenkorting op Energie quickscan

Samen met het Veendammer bedrijf Ecocert bieden wij leden van de coöperatie tegen een gereduceerd tarief een energie quickscan aan. De normale kosten voor een dergelijke scan bedragen €120,00. Leden van de coöperatie krijgen een korting van €25,00 en betalen dus maar €95. Dus wanneer u een energie quickscan zou willen laten maken en u wordt nu lid dan heeft u direct voordeel want het lidmaatschaatschap bedraagt maar €10. 

Over Ecocert

Ecocert is geboren uit enthousiasme voor het milieu, onroerend goed en techniek. Hun missie: Het verduurzamen van de gebouwde omgeving door het vertalen van duurzame ambities in concrete acties, kortom: Doeltreffend duurzaam energie besparen! Met als doel een energieneutrale gebouwde omgeving zonder verspilling waar energie efficiënt wordt benut. Ecocert is gecertificeerd volgens de BRL-9500 (-01,-02,-03,-04), dit houdt in dat we energielabels en energiemaatwerkadviezen op mogen stellen voor alle soorten gebouwen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in thermografie, endoscopie en assisteren we bij het schrijven van duurzaamheidsplannen en bij het uitstippelen van een duurzaam-, energiezuinig- en maatschappelijk verantwoord beleid voor uw organisatie. Door ons enthousiasme, onze uitgereide kennis en jarenlange ervaring kunnen we u altijd van een passend advies voorzien. We hebben inmiddels een brede klantenkring opgebouwd waaronder vele particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

energie quickscan

Wat is een energiequickscan?

De energie quickscan is een overzichtelijk rapport waarin de energiebesparende mogelijkheden voor uw woning in staan samengevat. Er worden een aantal besparingsvarianten beschreven en doorgerekend en er wordt een indicatie gegeven van de investeringskosten en de terugverdientijden. Ook wordt het indicatieve energielabel opgemaakt en wordt er ingegaan op de geldende subsidie- en financieringsregelingen.

Quickscan aanvragen

Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens of kom langs in de winkel. Wij zorgen er dan voor dat Ecocert contact met u opneemt voor het maken van een afspraak voor de energie quickscan.

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.