Uw eigen zonne-energie opwekken? 

Op korte termijn organiseert energiecoöperatie Veenstroom uit Veendam een voorlichtingsavond over het opwekken van elektriciteit met behulp van zonnepanelen. Meer en meer zien we zonnepanelen verschijnen op daken, maar niet elk dak is hiervoor geschikt door bijvoorbeeld de ligging of schaduw van bomen. 

Energiecoöperatie Veenstroom heeft binnenkort in Veendam twee grote daken ter beschikking waarop een groot aantal panelen geplaatst gaan worden. Met de opgewekte elektriciteit kunnen meer dan 70 huishoudens worden voorzien. Iedereen die in de postcode van de gemeente Veendam of direct aangrenzend woont, kan deelnemen. Dus geen geschikt dak? Vindt u ze niet mooi op het dak, heeft u een huurhuis of heeft u een kleine beurs, dan is het wellicht iets voor u! 

Wie is energiecoöperatie Veenstroom? 

De coöperatie wordt gerund door een aantal vrijwilligers die zich in hun vrije tijd belangeloos inzetten voor het realiseren van zonne-energieprojecten. Geen grote landerijen met panelen, maar gewoon op daken van openbare gebouwen en bedrijven. Met deze projecten kunnen wij inwoners van de gemeente Veendam en omgeving voorzien van duurzaam opgewekte stroom voor een interessante prijs! 

Op 3 december 2019 is er een voorlichtingsavond, in het buurthuis van Zuidwending. 

Belangstelling of meer info? Stuur een mail naar info@veenstroom.nl. 

Gerelateerde berichten

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.